BD.36.15.43

+ Free Shipping
Со димензии В2050хШ2250хД730мм.
250 кг без додатоци.
DKP и HRP лист материјал.
Електростатска боја во прав.
RAL5020 (сина) и RAL7040 (сива) (променлива)
Големина на табла со дупка H950xW2195 mm.
Полица за панели W2195xD250 mm
W2250xD690 Големина на маса
Стандардна 30 мм МДФ + 2 мм ПВЦ обложена маса. (Може да се смени)
2 заземјени приклучоци од 220 V со капак. (Класа на заштита IP44)
LED осветлување (светилник со преклопен LED бенд 2x11W)
Со димензии В2050хШ2250хД730мм.
250 кг без додатоци.
DKP и HRP лист материјал.
Електростатска боја во прав.
RAL5020 (сина) и RAL7040 (сива) (променлива)
Големина на табла со дупка H950xW2195 mm.
Полица за панели W2195xD250 mm
W2250xD690 Големина на маса
Стандардна 30 мм МДФ + 2 мм ПВЦ обложена маса. (Може да се смени)
2 заземјени приклучоци од 220 V со капак. (Класа на заштита IP44)
LED осветлување (светилник со преклопен LED бенд 2x11W)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BD.36.15.43”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish