BD.36.18.81

+ Free Shipping

Димензии В2020хШ3230хД530мм.
514 kg без додатоци.
DKP и HRP лист материјал.
Електростатска боја во прав.
RAL7016 (темно сива) и RAL7035 (светло сива) (променлива)
В375хВ620хД15мм х8мм перфорирана големина на панелот.
В300хВ620хД15мм х2мм големина на перфорирана плоча.
В375хВ750хД15мм х4мм големина на перфорирана плоча.
W1860xD550 Големина на маса (x1)
W1240xD550 Големина на маса (x1)
W750xD750 Големина на маса (x1)
Цврст панел од 40 mm (БУКА)
8 заземјени приклучоци од 220 V со капак. (Класа на заштита IP44)
LED осветлување (светилник со префрлен LED бенд 3x14W)

Димензии В2020хШ3230хД530мм.
514 kg без додатоци.
DKP и HRP лист материјал.
Електростатска боја во прав.
RAL7016 (темно сива) и RAL7035 (светло сива) (променлива)
В375хВ620хД15мм х8мм перфорирана големина на панелот.
В300хВ620хД15мм х2мм големина на перфорирана плоча.
В375хВ750хД15мм х4мм големина на перфорирана плоча.
W1860xD550 Големина на маса (x1)
W1240xD550 Големина на маса (x1)
W750xD750 Големина на маса (x1)
Цврст панел од 40 mm (БУКА)
8 заземјени приклучоци од 220 V со капак. (Класа на заштита IP44)
LED осветлување (светилник со префрлен LED бенд 3x14W)

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “BD.36.18.81”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian