За нас

За нас

Далмах Фриго е фамилијарна фирма основана во далечната 2004, во Скопје Република Македонија. Далмах се лидери во сферата на создавање комори и ладилници со помош на нашите партери и соработници.
Во 2022 Далмах Фриго создава нова сфера, за работни маси која што се вика Далмах Индустриал.

Мисија

Наша цел е да бидеме сигурен и долгорочен партнер, за вас и вашето производство.

Визија

Да останеме, доследни професионалци во нашата бранша. Како и понатаму да се
развираме и прошириме во останатите сфери.

mk_MKMacedonian